Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja i politika privatnosti
 Svaka poseta sajtu www.beograduzivo.rs podrazumeva da je korisnik sajta pročitao uslove korišćenja koji su objavljeni na ovoj veb stranici i da se slaže sa njima. U slučaju da se korisnik veb sajta ne slaže sa ovim uslovima korišćenja najbolje je da ovaj veb sajt ne koristi.

Korišćenjem bilo kojeg dela ovog veb sajta (online bloga u formi magazina) smatra se da je korisnik informisan o ovim uslovima korišćenja i da ih je prihvatio. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije, bez obzira iz koje države pristupa korisnik veb sajta.

Autorska prava

Sadržaji sa ovog veb sajta su autorsko delo u vlasništvu portala Beograd uživo iz Beograda koje je zaštićeno domaćim zakonima, kao i licencom Creative Commons 3.0 – Autorstvo. Ova licenca omogućuje slobodno preuzimanje sadržaja ovog online magazina pod uslovom da se navedeni sadržaji označe kao autorski sadržaji sa sajta www.beograduzivo.rs, uključujući i link do originalnog sadržaja koji je preuzet.

U slučaju nemogućnosti dogovora usled povrede Zakona o autorskim i srodnim pravima, prekršilac može očekivati prekršajnu prijavu od našeg advokata.

Veb sajt www.beograduzivo.rs trudi se da navede svaki izvor informacije ili fotografije koje nije autorsko delo sajta. Molimo da nas obavestite ukoliko primetite nedostatak navoda izvora, kako bi u najbržem roku bilo ispravljeno.

Fotografije

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije koje su nam prosleđene, portal Beograd uživo ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu portal@beograduzivo.rs kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Sadržaji koje kreira korisnik sajta (komentari, ocenjivanje)

Lični podaci korisnika koji ostavlja sadržaje na beograduzivo.rs se tretiraju prema deklarisanoj Politici privatnosti koja je definisana u ovom dokumentu.

Dostavljeni sadržaji od strane korisnika tretiraju se kao javni. U tom smislu se mogu slobodno koristiti od strane Agencije Invitto u promotivne i prodajne svrhe.

Politika privatnosti

E-mail adrese korisnika ne ustupaju se nikome (trećim licima) ni pod kojim uslovima.

U slučaju email newsletter-a omogućena je usluga dobrovoljnog odjavljivanja prema pravilima direktnog email marketinga na osnovu dozvole (Permission Based Email Marketing Single Opt-Out Service).

Prijavljivanje newsletter je slobodno i obavlja se uz proveru pri prijavi korisnika. Prema pravilima direktnog email marketinga na osnovu dozvole (Permission Based Email Marketing Double Opt-In Service). Agencija Invitto ne vrši prinudno prijavljivanje korisnika.

Veze ka drugim veb lokacijama

Agencija Invitto ne kontroliše linkovane web lokacije van domena beograduzivo.rs i nije odgovorna za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj.

Prikazi proizvoda

Prikazi proizvoda na beograduzivo.rs su kreirani u najboljoj nameri i ne predstavljaju nikakav vid prinude niti bilo koje opcije zavaravanja korisnika da bi kupio određeni proizvod. U tom kontekstu Agencija Invitto ne snosi odgovornost za eventualne štete koje korisnik smatra da su nastale korišćenjem sadržaja ovog veb sajta.

Online naručivanje proizvoda

Online naručivanje proizvoda se ne nalazi u domenu uslova korišćenja sajta beograduzivo.rs, obzirom da se proces naručivanja  proizvoda preko interneta ne obavlja na ovoj veb lokaciji. Na sajtu beograduzivo.rs nalazi se samo link do veb lokacije na drugom internet domenu koja omogućuje online naručivanje proizvoda.