50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

ZA SOFIJIN PRVI KORAK – HUMANITARNA AKCIJA (FOTO)

0

ZA SOFIJIN PRVI KORAK – Maloj Sofiji već posle nekoliko meseci života dijagnostikovana je bolest Spinalna mišićna atrofija, tip I. Izuzetno retka, progresivna i smrtonosna život. Bolest se manifestuje progresivnom atrofijom mišića i gubitkom osnovnih životnih fukcija, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje, a deca sa ovom dijagnozom zive najvise dve godine (cesto ne dozive ni prvi rodjendan i uglavnom umiru od gusenja). Spinalna misicna atrofija, genetski ubica dece broj 1.

Sofiji i njenim roditeljima potrebna je pomoć da skupe 2,1 milion dolara kako bi priuštili lek koji je registrovan samo u Americi.

Preko fondacije Budi human, ukoliko ste u mogućnosti, svoj doprinos možete dati slanjem SMS poruke sadržine 797 na 3030. U nastavku je više informacija:

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar