VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 9. SEPTEMBAR

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Ujutru se očekuje mestimično sunčano vreme sa grmljavinom i mogućom olujom, sa temperaturama do 28 stepena celzijusa (individualni osećaj do 29).

Vetar iz JI 19 km/h
Padavine: 51%
Kiša: 1 mm
Vlažnost: 52%
Oblačno: 44%
Vidljivost: 9 km
Izlazak sunca u 06.09

POSLEPODNE

Poslepodne u Beogradu biće mestimično sunčano sa mogućim padavinama i olujom sa grmljavinom. Temperature će se kretati do 27 stepena celzijusa (individualni osećaj do 28).

Vetar iz JZ 13 km/h
Padavine: 68%
Kiša: 23 mm
Vlažnost: 84%
Oblačno: 64%
Vidljivost: 7 km
Zalazak sunca u 19.01h


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar