VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 4. AVGUST

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Svežije jutro sa periodima oblačnosti. Jutarnje temperature kretaće se od 19 do 24 stepena celzijusa (individualni osećaj od 19 do 27).

Vetar iz ZSZ 11 km/h
Padavine: 25%
Kiša: 0 mm
Vlažnost: 68%
Oblačno: 49%
Vidljivost: 10 km
Izlazak sunca u 05.27

POSLEPODNE

Pretežno sunčan dan u Beogradu. Temperature će se kretati od 22 do 26 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 212 do 27).

Vetar iz SZ 13 km/h
Padavine: 25%
Kiša: 0 mm
Vlažnost: 55%
Oblačno: 25%
Vidljivost: 10 km
Zalazak sunca u 20.01h


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar