VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 24. MAJ

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Svežije jutro u Beogradu, sa najavljenom olujom sa grmljavinom. Očekuju se temperature koje će se kretati  od 14 do 18 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 13 do 19).

Vetar do 13km/h
Mogućnost za padavine 53%
Vlažnost 68%
Vidljivost 9km
Izlazak sunca u 05:01h

POSLEPODNE

Za popodne je najavljeno slično vreme sa malim osiclacijama u temperaturi i mogućim olujama sa grmljavinom. Temperature će se kretati od 18 do 19  stepena celzijusa (individualni osećaj od 17 do 21).

Vetar do 13km/h
Mogućnost za padavine 52%
Vlažnost 61%
Vidljivost 9km
Zalazak sunca u 20:09h


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar