VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 18. MAJ

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Mestimično sunčano jutro sa višim temperaturama u odnosu na prethodne dane. Duva vetar umerenog intenziteta i jugo-istočnog pravca. Očekuju se temperature koje će se kretati od 15 do 23 stepena celzijusa (individualni osećaj od 17 do 27).

Vetar do 9km/h
Vlažnost 62%
Vidljivost 10km
Izlazak sunca u 05:07h

POSLEPODNE

Ovog popodneva u Beogradu očekuje nas toplije poslepodne, sa sunčanim periodima. Duvaće vetar jugo-istočnog pravca. Temperature će se kretati od 22 do 24 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 22 do 28).

Vetar do  9km/h
Vlažnost 47%
Vidljivost 10km
Zalazak sunca u 20:03


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar