VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 18. JUL

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Ovog jutra u Beogradu očekuje nas mestično sunčano vreme sa mogućom grmljavinom. Temperature će se ujutru kretati od 20 do 27 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 22 do 32).

Vetar 4 km/h
Padavine: 55%
Vlažnost: 53%
Oblačno: 70%
Vidljivost: 9 km
Izlazak sunca u 05.09h

POSLEPODNE

Mestimično sunčano vreme u Beogradu sa mogućom grmljavinom, a temperature će se kretati od 26 do 29 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 26 do 32).

Vetar 6 km/h
Padavine: 54%
Vlažnost: 43%
Oblačno: 58%
Vidljivost: 9 km
Zalazak sunca u 20.19h


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar