50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 17. MAJ

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Uglavnom oblačno i umereno toplo vreme, sa mogućim novim kišnim padavinama.  Velika je vlažnost vazduha. Očekuju se temperature  koje će se kretati  od 12 do 19 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 13 do 21).

Vetar do 6 km/h
Vlažnost 68%
Vidljivost 8 km
Izlazak sunca u 05:08

POSLEPODNE

Ovog poslepodneva u Beogradu očekuje nas sparno vreme sa mogućim olujama sa grmljavinom. Temperature će biti visoke i kretaće se od 18 do 21 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 18 do 22).

Vetar do 6 km/h
Vlažnost 55%
Vidljivost 9 km
Zalazak sunca u 20:02


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar