VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 15. AVGUST

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Svežije jutro u Beogradu sa znatnom razlikom u temperaturi u odnosu na prethodne dane. Jutro će biti svežije sa mogućom olujom sa grmljavinom. Jutarnje temperature kretaće se od 16 do 23 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 17 do 26).

Vetar iz S 10 km/h
Padavine: 52%
Kiša: 1 mm
Vlažnost: 62%
Oblačno: 88%
Vidljivost: 9 km
Izlazak sunca u 05.40

POSLEPODNE

Svežiji dan u Beogradu, oblačan sa mogućim razvojem oluja sa grmljavinom. Temperature će se kretati od 22 do 25 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 19 do 26).

Vetar iz SSZ 11 km/h
Padavine: 52%
Kiša: 1 mm
Vlažnost: 44%
Oblačno: 76%
Vidljivost: 9 km
Zalazak sunca u 19.45h


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i o0tale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar