VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD, 14. AVGUST

0

VREMENSKA PROGNOZA BEOGRAD – Svakog dana na portalu Beograd uživo ispratite kakvo nas vreme danas očekuje u glavnom gradu. Vremensku prognozu pogledajte u nastavku.

JUTRO

Svežije jutro u Beogradu sa znatnom razlikom u temperaturi u odnosu na prethodne dane. Jutro će biti mestimično sunčano sa mogućim olujama sa grmljavinom. Jutarnje temperature kretaće se od 21 do 23 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 20 do 25).

Vetar iz ZSZ 10 km/h
Padavine: 52%
Kiša: 2 mm
Vlažnost: 71%
Oblačno: 62%
Vidljivost: 9 km
Izlazak sunca u 05.38

POSLEPODNE

Znatno svežiji dan u Beogradu, mestimično sunčan sa mogućim razvojem oluja sa grmljavinom. Temperature će se kretati od 18 do 21 stepeni celzijusa (individualni osećaj od 18 do 22).

Vetar iz SZ 13 km/h
Padavine: 55%
Kiša: 4 mm
Vlažnost: 83%
Oblačno: 70%
Vidljivost: 9 km
Zalazak sunca u 19.47h


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i o0tale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefonis svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar