UPOZORENJE – U NEDELJU UDARI VETRA U BEOGRADU I DO 26KM/H

0

U nedelju nas u Beogradu očekuje toplo vreme za ovo doba godine, sa najvišom dnevnom temperaturom od 19 stepeni, ali se upozorava na jake udare jugoistočnog vetra.

Pre podne se očekuje da udari vetra u Beogradu budu 22 km/h, a popodne i do 26 km/h.

Sutra se očekuje promenljivo oblačno, ali suvo vreme. U noći nedelja na ponedeljak, kao i u ponedeljak ujutru može se očekivati kiša i kratkotrajni pljuskovi.

Imajući u vidu prethodna iskustva sa jakim košavama, probajte da izbegnete parking mesta ispod starog i suvog drveća. Broj dežurne službe Zelenila Beograd je 011 2650 683.

POGLEDAJ JOŠ: VREMENSKA PROGNOZANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar