TROPSKE NOĆI I PLJUSKOVI – KAKVO NAS VREME OČEKUJE OVE NEDELJE?

0

Leto je stiglo i sa temperaturama i već je primetno da su noći u Beogradu tople. Meteorolozi za ovu nedelju kažu da nam predstoje tropski dani i noći, ali mogući su i sporadični pljuskovi.

Dnevene temperature kretaće se i do 34 stepena, mada će delovati da je toplije. Tokom noći temperature neće padati ispod 20 stepeni. Pljuskovi su mogući od četvrtka, ali neće uticati na temperaturu. U četvrtak i petak moguć je razvoj oblačnosti u nižim krajevima. Tek posle petog jula moguće je da će češće kiše dovesti do toga da oseti i pad temperature.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar