POSLE NEKOLIKO DANA PONOVO NAM STIŽE MAGLA

0

Samo par dana prolazi kako u Beogradu nemamo gustu maglu, ali po prognozi takvo vreme se neće zadržati još dugo.

Do kraja dana biće oblačno i tmurno, sa provejavanjem slabog snega koji se neće zadržavati. Već sutra biće prisutna magla, što će biti dodatno pojačano u utorak, kada se očekuje naročito hladno vreme. Biće suvo i bez vetra.

Ovo vreme takođe ne bi trebalo dugo da se zadrži, pa se od četvrtka već očekuje sunačno vreme, sa višim dnevnim temperaturama.

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar