VATERPOLISTI STIGLI U BEOGRAD, PRIVEDENA TROJICA NAPADAČA

0

Vaterpolisti Crvene zvezde stigli su rano jutros oko 06h u Beograd, nakon jučerašnjeg brutalnog napada u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u Regionalnoj ligi. Kako mediji prenose, hrvatska policija je danas 10. februara u prepodnevnim satima privela trojicu muškaraca koji se dovode u vezu sa napadom na vaterpoliste.

Podsetićemo, u pitanju je bila organizovana akcija, kada je više osoba, naoružani palicama napalo sportiste iz Srbije. Prvo su tražili od njih da skinu Zvezdina obeležja, a potom ih verbalno i fizički napali. Napadnuta su četvorica vaterpolista, trojica su pobegla, a jedan se skokom u more spasio od napadača.

Oni su napadnuti u centru Splita metalnim šipkama, noževima i palicama. Kralj je morao da skoči u more kako bi pobegao od napadača i zadobio je vidljive posledice sa frakturom nosa. Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a MIloš Maksimović je zadobio povrede noge od udarca metalnom šipkom. Vaterpolisti su u trenutku napada nosili obeležja kluba ispod jakni i nisu nikoga isprovocirali.

Kako je najavio direktor Vaterpolo kluba, Igor Milojević, u ponedeljak u 12h će se održati konferencija za novinare. Takođe se zahvalio svima koji su oštro osudili ovaj napad. On je dodao da je utakmica sa Mornarom odložena.

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar