USVOJENO – EVO KOJE SU NOVE CENE SAOBRAĆAJNIH DOKUMENATA

0

NOVE CENE SAOBRAĆAJNIH DOKUMENATA – Vlada Srbije je 24. oktobra usvojila predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o republičkim administrativnim taksama, koje su promenjene i za saobraćajna dokumenta.

Nove cene su sledeće: taksa za izdavanje vozačke i probne vozačke dozvole 1.100 dinara, a njihovog duplikata 1.570, dok će zamena strane dozvole onom iz Srbije koštati 8.870 dinara. Zahtev za izdavanje nove saobraćajne dozvole, potvrde o privremenoj registraciji ili za duplikat registracione nalepnice iznosiće 480 dinara, probnih kartonskih tablica 280.

Za registarske tablice za teške četvorocikle, putnička vozila, autobuse, trolejbuse i teretna vozila, kao i taksije plaćaće se taksa od 1.100 dinara. Za registarsku tablicu za mopede, lake tricikle i lake četvorocikle taksa je 770 dinara, dok je par njih za motokultivatore, traktore, radne mašine i priključna vozila 550 dinara.

Tablice sa oznakama po izboru vlasnika plaćaće se 79.190 dinara. Za registarske tablice diplomatsko-konzularnih predstavništava i misija stranih država i predstavništava međunarodnih organizacija i njihovog osoblja sa oznakom „A“ republička administrativna taksa je 1.100 dinara.

Izvor: E-kapija

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar