USVOJENA ODLUKA O MINIMALCU ZA 2021. GODINU

0

MINIMALAC 2021. GODINA – Na današnjoj sednici Vlade Srbije usvojen je preldog Ministarstva rada o minimalnoj ceni rada za narednu 2021. godinu. Odlukom je utvrđeno da će minimalna cena rada za period januar – decembar 2021. iznositi 189,93 dinara (neto) po radnom satu, odnosno 32.126 dinara.

Pomenuti iznos određen je na osnovu analize parametara koju je izvršilo Ministarstvo finansija. U pitanju je povećanje u iznosu od 6,6 odsto u odnosu na minimalac iz ove godine, što je oko dve hiljade dinara.

POČINJE POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar