UKINUTA ZABRANA – U CRNU GORU BEZ PCR TESTA

0

CRNA GORA PCR TEST – Ministarstvo zdravlja i Insitut za javno zdravlje Crne Gore saopštili su danas da je ukinuta zabrana međugradskog prevoza tokom vikenda, kao i da se u njihovu zemlju sada može ući bez obaveznog PCR testa. Dodaje se da je zabranjen doček pravoslavne Nove godine.

Zabrana proslave Nove godine po Julijanskom kalendaru je zabranjena i na otvorenom i na zatvorenom. Što se tiče ugostiteljskih objekata, navodi se da će oni moći raditi od 07 do 20h, ali je zabranjeno izvođenje muzike uživo.

SPISAK DRŽAVA U KOJE MOŽEMO BEZ TESTA I KARANTINA

Izvor: Tanjug, 021.rs

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar