TESTIRANJE NA LIČNI ZAHTEV – KOJA JE PROCEDURA?

0

TESTIRANJE NA LIČNI ZAHTEV – Broj zaraženih korona virusom je u poslednjih nekoliko dana u konstantnom porastu, a sve je više građana koji žele da se testiraju na lični zahtev, zbog simptoma ili zbog putovanja. Ipak, sugrađani su prilično zbunjeni gde se mogu testirati u Beogradu i koja je procedura.

Ukoliko želite da se testirate na lični zahtev, prvi korak je da zakažete termin u kovid ambulanti, spisak svih ambulanti možete pogledati klikom na link ovde. Nakon toga, potrebno je uplatiti 6.000 dinara na žiro- račun koji je otvoren kod RFZO-a: 840-17750-34 (broj žiro-računa je isti za brze serološke i RT-PCR testove).

Prilikom popunjavanja naloga, u polju poziva na broj potrebno je upisati jedinstveni matični broj građanina koji se testira.

Iz GZZJZ navode da se testiranje na lični zahtev obavlja u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd, u Institutu „Batut“, kao i u domovima zdravlja. Iz Zavoda dodaju da je kod njih moguće na dnevnom nivou testirati 30 ljudi, te ukoliko biste sada podneli zahtev za testiranje, mogli biste to uraditi 31. jula, naveli su za Blic iz GZZJZ.

NAJTEŽI DAN OD POČETKA – VANREDNO OBRAĆANJE PREMIJERKE

Izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar