TESTIRANA VAKCINA PROTIV KORONA VIRUSA – ŠTA SU REZULTATI?

0

Kineska kompanija koja je radila testiranje jedne od potencijalnih vakcina protiv korona virusa objavila je rezultate testiranja na ljudima.

Prvi rezultati ukazuju da je bezbedna za upotrebu, ali i da je efikasna. Ova vakcina dovela je do stvaranja visokog nivoa antitela kod svih 1.120 ljudi koji su je primili tokom prve faze kliničkih ispitivanja.

Da bi bilo koja vakcina dobila dozvolu za izlazak na tržište, potrebno je da se pokaže efikasnom i u trećoj fazi ispitivanja, kada se njeno dejstvo ispituje na više hiljada ljudi.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar