SUPERNOVA VS. UNITED MEDIA – ŠTA ĆE BITI SA KANALIMA?

1

SUPERNOVA VS. UNITED MEDIA – Dok iz jedne i druge pomenute kompanije stiže više različitih saopštenja na temu ukidanja kanala, obnove i produženja ugovora, ukidanja i vraćanja kanala, korisnici pomenutog operatera ostali su zbunjeni da li i koji kanali će im biti vraćeni.

U poslednjem saopštenju Supernove, navodi se da im je umesto 17 kanala koji su bili u prethodnom ugovoru sada ponuđen samo jedan i to N1, što bi značilo da United Media ne želi da omogući emitovanje drugih televizijskih kanala iz svog portfolija. Ugovor koji su ove dve kompanije ranije imale obuhvatao je 17 kanala, o čemu su se ranije vodili pregovori.

Iz kompanije United Media navode da informacija o dostavljenoj visokoj ceni i nepovoljnoj ponudi nije istinita, kao i da su insistirali da dogovor bude postignut na transparentan i tržišan način, jer Supernova faktički ne postoji, osim kao marketinški brend, jer nisu registrovani čak ni u Agenciji za privredne registre (APR). Oni u saopštenju takođe dodaju da se nadaju da će Telekom Srbija, zbog interesa svojih korisnika, potpisati ugovor pod transparentnim uslovima.

SUPERNOVA OSTALA BEZ N1, SPORTKLUBA, NOVE S,..

I nakon svih saopštenja, i dalje ostaje nejasno šta će biti sa kanalima koji su trenutno ukinuti, kao ni kada će i da li će ponovo biti omogućeni korisnicima kablovskog operatera Supernova.

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

  1. Gordane Puhalovic on

    Većih lopuza od Supernove na ovim prostorima nije bilo! Tu bagru treba istrebiti,šamaraju po dzepu i za usluge koje nisu pružili i sama sam iskusila a idu na sistem ako prodje-prodje.Proterajte to iz Srbije!

Ostavite komentar