SRPSKI STUDENT U INDIJI U KARANTINU – SUMNJA SE NA KORONAVIRUS

0

Srpski državljanin, student u Indiji, ali i njegova majka, od juče su u karantinu zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom.

Kako prenose mediji u Indiji, u pitanju je prvi slučaj u ovoj zemlji. Srpski student medicine nedavno se vratio iz Kine u grad Goa u Indiji. On je u Kini boravio u gradu 750 kilometara od Vuhana, koji je epicentar epidemije ovog virusa.

Za sada se samo sumnja na zarazu, zbog simptoma, svi neophodni uzorci su na analizi i njegovo stanje se prati.

izvor: indianexpress.com

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar