ZONA U BLOKU 21 I 22 – PROMENE U PARKINGU

0

Kao što smo pisali, početkom februara počela je naplata parkinga u Belvilu po zonskom sistemu, a od utorka, 18. februara, isto počinje i u blokovima 21 i 22.

U Belvilu je uvedena zelena zona, a u pomenutim blokovima uvodi se plava zona. Naplata parkinga i provera vršiće se radnim danima od 8.00 do 21.00 i subotom od 8.00 do 14.00. Cena po satu je 31 dinar, a  stanovnici ovih blokova moći će da kupe mesečnu povlašćenu kartu koja košta 457 dinara i moi će da se parkiraju i u okolnim ulicama u plavoj zoni.

OD DANAS ZONIRANO PARKIRANJE U BELVILU

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ

 Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar