ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ U PREKIDU ZBOG ISKLIZNUĆA TERETNOG VOZA

0

Sinoć oko 19:20h dogodilo se iskliznuće iz šina teretnih vagona na izlazu iz stanice Ripanj. Železnički saobraćaj na relaciji Mladenovac-Beograd centar-Mladenovac je i dalje u prekidu i vozovi najverovatnije do večeras neće saobraćati.

Interventne ekipe su na terenu, a gruba procena je da će saobraćaj biti u funkciji od večeras.

U sastavu teretne kompozicije bilo je 23 vagona, a povređenih prilikom iskliznuća nije bilo. Nema još uvek informacija o uzroku nezgode, kao ni o proceni materijalne štete na vagonima.

izvor: Danas

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar