ZATVOREN SAOBRAĆAJ U BULEVARU NIKOLE TESLE, IZMENA REŽIMA GRADSKOG PREVOZA

0

Zbog održavanja manifestacije Nagrada Beograda – Ušće 2017 zatvara se saobraćaj u ulicama Ušće i Bulevar Nikole Tesle od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, do večeras u ponoć. To naravno podrazumeva i izmenu režima gradskog prevoza i to na sledeći način:

Vozila javnog prevoza sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

– Vozila sa linija br. 27E, 35 i 43 će se, u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd /Blok 20/.

– Linija javnog prevoza br. 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom: U smeru ka okretnici „Novi Beograd-Toplana“: Brankov most- Milentija Popovića- interna saobraćajnica- Vladimira Popovića- Zemunski put-Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.  Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar