ZATVARANJE ULICA – IZMENE U SAOBRAĆAJU

0

Kako je saopšteno, na dve lokacije u gradu počinju novi radovi zbog kojih će doći do izmena u saobraćaju i zatvaranja ulica.

Direkcija za građevinsko zamljište i izgradnju Beograda J.P. izvodiće radove na rekonstrukciji i proširenju dela ulice Jurija Gagarina i dela ulice Marka Hristića. Biće zatvorene ulice Marka Hristića i Đorđa Stanojevića, u zoni raskrsnice sa Marka Hristića, od 10. jula do 27. jula.

Tokom radova koje izvodi JKP Beograd put biće zatvorena ulica Dr Huga Kajna, od ulice Marka Čelebonovića do ulice Nedeljka Gvozdenovića i ulica Nedeljka Gvozdenovića, od ulice Dr Huga Kajna do ulice Vukotra Novaka. Radovi će trajati od 13. jula u 6.00 do 20. jula do 6.00.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar