50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

TAKSISTI U PROTESTU, STIGAO ERDOGAN – STANJE U SAOBRAĆAJU (FOTO)

0

Uprkos tome što su neki taksisti rekli da neće biti protesta, ispostavilo se da neće biti radikalizacije dok je u poseti turski predsednik Erdgodan, odnosno blokiranja mostova kao što je najavljeno.

Tako su se taksisti okupili oko 12h na već poznatim lokacijama, a oko 13h uputiće se ka Vladi Srbije. Protest će kao i prošle nedelje trajati do 15h.

Nešto pre 12h sleteo je avion u kojem se nalazio Erdogan, pa je auto-put u smeru ka gradu zatvoren i biće otvoreno kada delegacija prođe do Palate Srbije. Očekuje se i zatvaranje Bulevara Mihajla Pupina, na delu kod Palate Srbije.

foto: Autokomanda 7.10, Naxi kamere foto: Slavija 7.10, Naxi kamere foto: Trg Nikole Pašića 7.10, Naxi kamere

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar