SVE IZMENE SAOBRAĆAJA U BEOGRADU NA JEDNOM MESTU

0

SVE IZMENE SAOBRAĆAJA U BEOGRADU – U Beogradu se uvek u nekom delu grada izvode radovi zbog kojih dolazi do izmene ili obustave saobraćaja u jednoj ili više ulica. U nastavku teksta možete pročitati koje su to sve aktuelne izmene saobraćaja u Beogradu i koji se radovi izvode na gradskim ulicama.

Ukoliko primetite radove koji nisu obuhvaćeni ovim tekstom ili izmene koje nisu obuhvaćene dole navedenim informacijama slobodno nam se obratite preko inboksa naše Fb stranice, a možete se učlaniti u našu Viber zajednicu klikom na link ovde.


JURIJA GAGARINA I ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Od 1. do 30. septembra trajaće radovi u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe.

U ovom periodu biće zatovrene obe kolovozne trake u ulici Antifašističke borbe, na delu od Bulevara Milutina Milankovića do ulice Jurija Gagarina. Takođe, biće zatvorena desna strana trotoara ulice Jurija Gagarina (smer ka Bloku 45), na delu od ulice Antifašističke borbe do ulice Marka Hristića.

Zbog radova zbog doći će do promena u radu linija gradskog prevoza, o čemu više možete pročitati na LINKU.


ZMAJEVA ULICA

Tokom radova na rekonstrukciji i dogradnji pruge Beograd – Subotica koje obavlja Infrastruktura železnice Srbije a.d. u periodu od 29.8. do 31.10. 2020. godine, za saobraćaj će biti zatvorena ulica Zmajeva od ulice Nikole Karaklajića do ulaza u Zmaj šoping park.


RASKRSNICA NOVOPAZARSKE I MAKSIMA GORKOG

Tokom radova na izgradnji spoljne elekro energetske mreže 1KV koje izvodi ODS,,EPS Distribucija“, na raskrsnici ulica Novopazarske i ulice Maksima Gorkog u periodu od 19.9 do 26.9 2020. godine biće izmenjen režim saobraćaja.


DURMITORSKA ULICA

Tokom radova na redovnom održavanju kolovoza u Durmitorskoj ulici, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj biće zatvorena deionica Durmitorske ulice od Savske do ulice Kneza Miloša u periodu od 17.9. do 20.9.2020. godine.


RASKRSNICA ŽARKOVAČKE I MIRE POPARE

Tokom radova na tekućem održavanju toplovodmne mreže koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“ u periodu od 18. do 24.9.2020. godine za saobraćaj će biti zatvorena raskrsnica ulica Žarkovačke i Mire Popare.


Izvor: BG Portal

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar