SLAVIJA KONAČNO PROHODNA! (FOTO)

0

Posle ukupno 180 dana od početka radova, dugih 6 meseci, Slavija kao i Ruzveltova i Bulevar oslobođenja, konačno su prohodni i bez gužve! Na kružnom toku Slavija saobraćaj se odvija bez zadržavanja.

Gradski menadžer, Goran Vesić, naveo je da je rekonstrukcija odrađena temeljno, da su sve instalacije zamenjene, u Bulevaru oslobođenja je dodata još jedna traka, autobuske stanice i pešački prelazi sa Slavije su izmešteni kako bi se što više smanjile gužve. U Ruzveltovoj ulici i Bulevaru oslobođenja su napravljene biciklističke staze.

On je takođe naveo da će se nastaviti sa uređivanjem Beograda, te nam sledi rekonstrukcija Kneza Miloša, izgradnja 4 podzemne garaže u centru grada, kao i rekonstrukcija Trga Republike.

Kada je u pitanju muzička fontana na Slaviji, ona će raditi svakog dana od 9 do 22h, a mlaz vode će biti visine do dva metra. S obzirom da ima ugrađene grejače, fontana će raditi i na izuzetno niskim temperaturama. Muzika će se uz svetlosne efekte emitovati svakog dana od 19 do 22h.

beograduzivo.rs

Beograd uživo

beograduzivo.rs

Beograd uživo

beograduzivo.rs

Beograd uživo

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar