RADOVI NA PETLJI „BEOGRAD“ U OBA SMERA

0

JP „Putevi Srbije“ će izvoditi radove na montaži saobraćajne izmenljive signalizacije na državnom putu I A reda broj 1, petlja „Beograd“:

  • 07.03.2020.godine – na delu državnog putu I A reda broj 1, petlja „Beograd“, u smeru ka Novom Sadu, u vremenskom periodu od 08.00 do 12.00 časova.
  • 07.03.2020.godine – na delu državnog putu I A reda broj 1, petlja „Beograd“, u smeru ka Ostružnici, u vremenskom periodu od 12.00 do 16.00 časova.

Radovi će se izvoditi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci, saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u dužini od 100 metara.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar