50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

RADOVI NA PANČEVCU, IZMENE U SAOBRAĆAJU

0

PANČEVAČKI MOST – Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju JP Putevi Srbije, danas 16. septembra, od 10.00 do 12.30 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenja mostovske ograde na Pančevačkom mostu u levoj traci, priključak iz Višnjičke ulice.

U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar