RADOVI NA PANČEVAČKOM MOSTU I PANČEVAČKOM PUTU

0

Od srede, 19. februara, počinju radovi na Pančevačkom mostu, kao i na Pančevačkom putu do petlje Kovilovo, koje će izvoditi JP Putevi Srbija.

Pančevački most – do 4. marta

Izvode se radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Beograd-Pančevo, u desnoj saobraćajnoj traci. Radovi se izvode u vremenskom periodu od 09.30 do 14.30.

Pančevački put (Politika-štamparija) do petlje Kovilovo – do 20. marta

Izvode se radovi na stubovima javne rasvete, u razdelnom pojasu. toku izvođenja radova na kraćoj deonici biće zauzeta krajnja leva saobraćajna traka, dok će se saobraćaj nesmetano odvijati u srednjoj i krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci. Radovi se izvode u vremenskom periodu od 09.30 do 14.30.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar