RADOVI KOD VUKOVOG SPOMENIKA – MENJA SE TRASA VIŠE LINIJA (FOTO)

0

Danas počinju radovi kod Vukovog spomenika na rekonstrukciji Ruzveltove ulice od Kraljice Marije do Bulevara Kralja Aleksandra, uključujući i raskrsnicu. U pitanju je faza tri, a nakon ovoga sledi zatvaranje od ulice Sveti Nikola do Kraljice Marije.

Radovi na ovom delu grada znatno će uticati na izmene u javnom gradskom prevozu, tačno na 13 linija.

Autobusi na linijama 25 i 25P će ići kroz Mije Kovačevića, Čarlija Čaplina i Zdravka Čelara, ali će umesto ulicom Kraljice Marije voziti preko 27. marta i Takovske, odakle će se pored Skupštine uključivati na Bulevar kralja Aleksandra.

Autobusi sa linija 27, 74 i 202N voziće ulicom Mije Kovačević, pa kroz Čarlija Čaplina i Zdravka Čelara do Beogradske i dalje Bulevarom Kralja Aleksandra ka centru grada.

Linije 32 i 66 skraćuju se do Omladinskog stadiona. Tako će 32L voziti na relaciji Omladinski stadion – Višnjica, a 66L na relaciji Omladinski stadion – NT Park Zvezdara)

Autobusi na linijama 65 i 27N će ići trasom Sveti Nikola-Ruzveltova-Mije Kovačevića-Čarli Čaplina-Zdravka Čelara-Starine Novaka-27. marta i dalje redovonom trasom

Elektrobusi na liniji EKO 1 biće zamenjeni autobusima na gas i ići će sledećom trasom: Bulevar kralja Aleksandra, Golsvordijeva, Krunska, Maksima Gorkog, Trnska, Sinđelićeva, Bulevar kralja Aleksandra.

Tramvajske linije 2, 5 i 9L biće ukinute. Uvode se autobusi na liniji 5A koji će saobraćati od Dorćola do Beogradske ulice.

www.beograduzivo.rs

beograd uživo

www.beograduzivo.rs

beograd uživo

www.beograduzvio.rs

beograd uživo

www.beograduzivo.rs

beograd uživo

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar