PROŠIRENA ZELENA PARKING ZONA NA VRAČARU

0

Od ponedeljka, 1. jula, proširena je zelena zona za parkiranje u još jednom delu opštine Vračar. Prvih dana od uvođenja nove zone, radnici Parking servisa obaveštavaće sugrađane i neće izdavati naloge za plaćanje dnevne karte.

Radi se o delu Vračara oivičenom ulicama Južni bulevar, Grčića Milenka, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića i Ustaničkom.

Sugrađani koji imaju prijavljeno prebivalište u novozoniranom delu opštine Vračar i poseduju automobil na svoje ime, imaće pravo na povlašćenu parking kartu i parkiranje bez vremenskog ogračničenja. Ovo takođe važi i za pravna lica i preduzetnike sa sedištem na ulicama novoformiranog zonskog sistema. Stanari ovog dela opštine Vračar moći će, pod istim uslovima, parkirati vozilo i u delu oivičenom ulicama Skerlićeva, Mačvanska, Cara Nikolaja II, Mileševska, Žička, Grčića Milenka i Južni bulevar.

Parkiranje u zelenoj zoni se plaća slanjem SMS poruke na broj 9113 za jedan sat parkiranja ili kupovinom parking karte na trafici, u pošti ili kod kontrolora. Maksimalno dozvoljeno vreme parkiranja u ovoj zoni je 180 minuta, a kontrola se obavlja radnim danima od 7h do 21h i subotom od 7h do 14h.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar