PRIVREMENA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA U TUNELU STRAŽEVICA

0

Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju JP Putevi Srbije, doći će do privremene obustave saobraćaja 13/14. avgust, u periodu od 22.00 do 06.00 časova, zbog radova na održavanju ITS opreme u tunelu Straževica.

Izmena režima saobraćaja biće izvršena na delu od petlje „Orlovača“ do tunela „Straževica“, i na delu do kružne raskrsnice „Resnik“.

Saobraćaj će biti preusmeren preko petlje „Orlovača“, do petlje „Petlovo brdo“ sa Kružnim putem Kijevo i dalje Kružnim putem, preko kružne raskrsnice „Rakovica“ ulicom Oslobođenja, kroz tunel „Stara Straževica“ i ponovo Kružnim putem Kijevo do kružne raskrsnice „Resnik“. Isti režim saobraćaja važi i za suprotan smer.

  • Vozila koja se kreću državnim putem I A reda broj 1, iz smera petlje „Ostružnica“, usmeravaju se na petlju „Orlovača“, desno na državni put I B reda broj 22, u smeru ka Beogradu, odnosno do petlje „Petlovo brdo“ i dalje ulicom Kružni put Kijevo u smeru ka Rakovici.
  • Vozila koja se kreću državnim putem I B reda broj 22 iz smera Čačka prema tunelu „Straževica“ usmeravaju se pravo do petlje „Petlovo brdo“ i dalje ulicom Kružni put Kijevo.
  • Vozila koja se kreću državnim putem I B reda broj 22 iz smera Beograda (Čukarice) prema tunelu „Straževica“ usmeravaju se preko petlje „Orlovača“.
  • Vozila koja se kreću državnim putem II A reda broj 153 iz smera petlje „Bubanj Potok“ usmeravaju se na kružnoj raskrsnici „Resnik“ desno na Kružni put Kijevo prema Rakovici, odnosno tunelu „Stara Straževica“.
[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar