PRI GUSTOJ MAGLI JURILI PREKO 160 KM/H KROZ BEOGRAD

0

Prošla nedelja u znaku je guste magle u Beogradu, a čistom srećom izbegnuta je veća nesreća na autoputu koji ide kroz grad.

Policija je zaustavila dva vozača koja su jurili, jedan sa 162,3, a drugi sa 184,5 kilometara na sat. Na ovom delu autoputa kroz Beograd ograničenje je inače 80 km/h.

Kazna za ovaj prekršaj je od 30 do 60 dana zatvora, 15 kaznenih poena i između 120 i 140 hiljada dinara, kao i devet meseci zabrane upravljanja vozilom.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar