OBRATITE PAŽNJU – PONOVO POČINJE NAPLATA U REKONSTRUISANIM ULICAMA

0

Kako stoji u saopštenju Sekretarijata za saobraćaj, od petka, 7. februara, ponovo se uspostavlja redovan režim saobraćaja u ulicama Kraljice Marije i 27. marta.

Ovo znači da se u pomenutim ulicama ponovo uspostavlja i zonska naplata parkinga. Kažnjavaće se sva vozila koja budu zatečena na tramvajskim bašticama, autobuskom stajalištu, uelenim površinama, pešačkom prelazu, zoni raskrsnica ili kolskim ulazima.

POVEZANO: PROBIJENI SVI ROKOVI – NE ZNA SE KRAJ RADOVA U „ČETIRI BULEVARA“?!

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar