NOVA PRAVILA – ZABRANJENO SKRETANJE LEVO NA PANČEVAČKI MOST

1

Od nedelje, 29. novembra, uspostavlja se nov režim saobraćaja na raskrsnici ulica Dragoslava Srejovića i Pančevačkog mosta.

Novim režimom saobraćaja biće zabranjeno levo skretanje na Pančevački most, na prilazu iz ulice Dragoslava Srejovića. Iz ovog razloga doći će i do korekcije rada svetlosne signalizacije i preraspodele zelenog vremena u korist saobraćajnih tokova koji dolaze sa Pančevačkog mosta.

Vozačima se preporučuje da koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefana.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

Ostavite komentar