NAIZMENIČNO PROPUŠTANJE VOZILA ZBOG RADOVA

0

Na delu državnog puta I B reda broj 22, deonica Ripanj-Lipovačka šuma (Barajevo), u naseljenom mestu Lipovica, JP „Putevi Srbije“ će 21.01.2020. godine, u vremenskom periodu od 07.00 do 16.00 časova, izvoditi radove na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, jednom saobraćajnom trakom, u dužini od 50 metara.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar