MENJA SE BROJ DOZVOLJENIH TAKSISTA U BEOGRADU

0

Pre nekoliko dana u Službenom glasniku objavljeno je novo rešenje o dozvoljenom broju taksi vozila u Beogradu. Novo rešnje primenjivaće se od 1. januara 2020. godine.

Trenutno je registrovano 6.368 taksista, a prema novom rešenju broj bi trebalo smanjiti na 4.149. Ipak, dalje u rešenju se navodi da oni taksisti koji na dan rešenja obavljaju taksi delatnost i ispunjavaju uslove u skladu sa zakonom i odlukom o taksi prevozu, nastavljaju da obavljaju delatnost.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ

 Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar