KOLAPS U NAJAVI – RADOVI NA PANČEVCU, ZATVARANJE JEDNE SAOBRAĆAJNE TRAKE

0

RADOVI NA PANČEVCU – Kako je saopšteno iz JP Putevi Srbije, na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu od danas 17. oktobra do 24. oktobra izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica u desnoj saobraćajnoj traci svakodnevno od 18 do 6 časova.

Tokom radova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, odnosno desna saobraćajna traka biće u potpunosti zatvorena.

ZAUVEK SE IZMEŠTAJU SVE LINIJE SA SAVSKOG TRGA

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar