IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG RADOVA U KARAĐORĐEVOJ ULICI

0

Tokom prethodne noći počeli su radovi na tramvajskom koloseku u Karađorđevoj ulici, na delu od Starog savskog mosta ka Karađorđevoj, i trajaće do ponedeljka 16. aprila do 03.30h.

Zbog radova, menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza na sledeći način:

  • Tramvaji sa linije 2 saobraćaće na relaciji: Pristanište – Dorćol – Vukov spomenik – Beogradska – Trg Slavija – Gospodarska mehana sa oznakom 2L. Tramvaji sa linije 11 saobraćaće na relaciji: Novi Beograd /Blok 45/ – Glavna železnička stanica – Tašmajdan sa oznakom 11L.
  • Uspostavlja se autobuska linija 2A na relaciji: Dorćol (SRC Milan Gale Muškatirović) – Pristanište – Glavna železnička stanica. Autobusi će koristiti tramvajsku bašticu u Karađorđevoj ulici na delu od Ekonomskog fakulteta do Brankovog mosta. Trasa linije u oba smera: Dorćol (SRC Milan Gale Muškatirović) – Tadeuša Košćuška – Pariska – Karađorđeva – Savski trg – Glavna železnička stanica.
  • Privremeno se ukidaju stajališta: Tadeušća Košćuška u oba smera i terminus Kalemegdan (Donji grad)” za liniju 11, zatim Glavna železnička stanica, u oba smera, za liniju 2. Privremeno se uspostavljaju stajališta u Ulici Tadeuša Košćuška u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, 20 metara pre raskrsnice sa Ulicom cara Dušana, u Pariskoj ulici, u oba smera, u visini tramvajskog stajališta Kalemegdan, u Karađorđevoj ulici Ekonomski fakultet, u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici u visini postojećeg tramvajskog stajališta Ekonomski fakultet, u smeru ka terminusu Pristanište, i Pristanište, u oba smera, u visini tramvajskog stajališta.

Pogledajte još: SAOBRAĆAJ

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar