GDE SU SVE ŽUTE TRAKE U BEOGRADU? (MAPA)

0

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za saobraćaj, nakon što su je u novim ulicama obeležena žuta traka za gradski prevoz, brojni sugrađani uputili su pitanja koja se odnose na ovo obeležavnje.

U nastavku je mapa gde se svu obeležene sve žute trake u Beogradu.

žute-trake-beograd

foto: Sekretarijat za saobraćaj

Spisak svih žutih traka u Beogradu, kao i vreme kada je zabranjena vožnja u njima, u nastavku.

U tabeli se vidi da su još dve ulice planirane za uvođenje za žute trake: Višnjička i Radniča. U Višnjičkoj bi deonica bila od Vuka Vrčevića do Vojvode Micka Krstića i u Radničkoj ulici na deonicama Paštrovićeva – Svetolika Lazarevića Laze u smeru prema Obrenovcu, kao i od Svetolika Lazarevića Laza do prilaza petlji Mosta na Adi prema centru grada.

žute-trake-beograd

foto: Sekretarijat za saobraćaj

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar