DRUMSKA MAFIJA – PODMEĆU PREDMETE I NAMERNO IZAZIVAJU NEZGODE

0

Iz AMSS-a upozoravaju na takozvanu „drumsku mafiju“ koja će najverovatnije pokušati da iskoristi i ovu sezonu letnjih odmora i putovanja kako bi pribavili korist izazivanjem nezgoda.

Podsećaju da oni postavljaju predmete na puteve, najčešće na autoputu, tako da neko naleti. Zatim se pojavljuju kao neko ko može da reši problem, nude šlep do servisa i potom traže novac za učinjenu „pomoć“.

To mogu biti različite metode koje su razradili godinama – od prosipanja ulja po drumu, bušenja hladnjaka na benzinskim stanicama i u zaustavnim trakama ili bušenje pneumatika.

Ova vrlo opasna prevara uigrana je i događa se već godinama u celom regionu. Nadležni upozoravaju vozače da se obrate policiji ili AMSS-u ukoliko se nađu u takvoj situaciji.

izvor: 021.rs

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar