DA LI ĆE SAOBRAĆATI AQUA VOZ OVOG LETA?

0

Aqua voz, tuistički voz iz Beograda ka Jagodini, trebalo je da počne da saobraća 4. jula i svakog vikenda do 31. avgusta.

Kako je u Beogradu proglašena vanredna situacija, prve subote jula ovaj voz nije saobraćao do Jagodine i nazad. Ipak, kako navode iz Akva parka u Jagodini, već sledeće subote voz će prevoziti putnike. Saobraćaće svake subote, osim poslednje u mesecu, do 31. avgusta.

Aqua karta se kupuje za voz koji polazi iz stanice Beograd Centar u 7.34 i povratak vozom iz stanice Jagodina u 18.05. Ova karta nudi i popuste u Jagodini – otvoreni bazeni u akva parku, muzej i Zoološki vrt.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar