„ANTI OKO SOKOLOVO“ – KAKO VOZAČI POKUŠAVAJU DA PREVARE SISTEM (FOTO)

0

Nakon samo jednog dana kažnjavanja nepropisnog parkiranja koje se sprovodi preko novog sistema komunalne milicije, na društvenim mrežama podeljena je fotografija pokušaja „prevare sistema“.

Naime vozač automobila koji je parkiran na trotoaru zalepio je beli papir preko registarske tablice, a ubrzo je podeljen i oglas pod nazivom Anti oko sokolovo

Komentari na ovaj „izum“ su podeljeni, dok je nekima duhovito i odobravaju svaki način prevare sistema, drugi podsećaju da se registracija nalazi i na nalepnici, a i da je skrivanje tablica i vožnja bez registarskih oznaka takođe kažnjivo zakonom.

KOMPLETAN SPISAK ULICA KOJE ĆE NADZIRATI SOKOLOVO OKO

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar