150 KM/H NA AUTOPUTU – „TAJ FILM NEĆEMO GLEDATI“

0

Na predlog v.d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da policija na autoputevima u Srbiji, gde je ograničenje 130 km/h, toleriše vožnju brzinom 150 km/h, oglasila se i ministarka građevinstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Ona je istakla da se u Srbiji neće tolerisati vožnja od 150 km/h i da „taj film u Srbiji nećemo gledati“. Ona je rekla da će biti sankcionisan svako ko bude vozio brže od dozvoljenog. S druge strane, ministarka je istakla da nema ništa protiv da MUP kao predlagač Zakona o bezbednosti saobraćaja proceni i razmisli o povećanju maksimalne dozvoljene brzine na autoputu, ali da se o toleraciji neće razgovarati.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJNa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar