RAZMATRA SE VRAĆANJE RESTRIKTIVNIH MERA ILI UVOĐENJE NOVIH?

1

VRAĆANJE RESTRIKTIVNIH MERA, UVOĐENJE NOVIH? – Prema rečima epidemiologa, ukoliko u narednom periodu dođe do drastičnog skoka broja novozaraženih, postoji mogućnost vraćanja restriktivnih mera ili uvođenja novih. Kako mediji prenose, prva od ovih mera mogla bi da bude obaveza nošenja maske.

Ukoliko bude bilo potrebno, nadležni mogu doneti uredbu o obaveznom nošenju maski, a kazna za kršenje ove mere bi iznosila i do 20.000 dinara, prenosi Blic. U ovom slučaju, maske bi se nosile svuda, u kafićima, tržnim centrima, poštama, bankama, prodavnicama, gradskom prevozu,.. ali i na velikim skupovima koji se organizuju na otvorenom prostoru.

Prema rečima epidemiologa dr Zorana Radovanovića, postoje velike šanse da se ovakve mere usvoje, kako su se mnogi građani opustili nakon ukidanja vanrednog stanja i dosta njih ne poštuje mere.

PROVERA STATUSA PRIJAVE ZA STO EVRA

PROVERA KOLEKTIVNOG IMUNITETA – TESTIRANA PRVA PORODICA U BEOGRADU

Izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Pa moraju nekako da naplate pomoc od 100 eura sto navodno „poklanjaju“!!!!!!
    Srbijo, kako te nije sramota da lazes i krades od naroda na legalan nacin!? Zbog ovog jebenog stanja, sva radnicka klasa pa i ja smo se jos vise zaduzili, a ko zna kada cemo to otpkatiti?! Sve ovo he jako providno i provaljeno! Ja nikada necu staviti to sranje na lice! Neka to nekome bude hasno!
    Mrzim medicinu iz licnih razloga!

Ostavite komentar