PRVI DAN NASTAVE PREKO TELEVIZIJE (FOTO)

0

NASTAVA PREKO TELEVIZIJE – Kao što je najavljeno, danas je počela nastava za decu preko televizije i interneta. Danas je časove otpočeo srpski jezik za prvi razred na kanalu RTS3.

Časove vode učitelji i učiteljice ispred aktivne table simulirajući tako identičnu radnu atmosferu kao u školama. Na kraju časa daje se i domaći zadatak koji učenici posle šalju svojim učiteljima elektronski.

Raspored časova za osnovnu školu možete pogledati na LINKU. Uskoro se očekuje i raspored za gimnazdije i srednje stručne škole.

Povezano: POČINJU LEKCIJE ZA UČENIKE PREKO TV-A I INTERNETA

nastava-televizor-vanredno-stanje-srpski-jezik

Srpski jezik za prvi razred, foto: Beograd uživo

nastava-televizor-vanredno-stanje-matematika

Matematika za prvi razred, foto: Beograd uživo

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar