PROSVETARI TRAŽE DA I MLAĐI OSNOVCI PREĐU NA ONLAJN NASTAVU

0

DA I MLAĐI OSNOVCI PREĐU NA ONLAJN NASTAVU – Iz Unije sindikata prosvetnih radnika Sribije su apelovali na roditelje da ih podrže u nastojanju da i mlađi razredi osnovnih škola, kao deo obrazovnog sistema, pređu na onlajn nastavu, dok ih još ima zdravih, kako bi mogli da nastave nastavni proces, koji održavaju sa velikim naporima i u otežanim uslovima.

USPRS je u saopštenju ocenio da Кrizni štab nije planirao niti razmatrao promene u načinu odvijanja nastave za mlađe razrede osnovnih škola, iako su preporučili da stariji osnovci i srednjoškolci pređu na onlajn nastavu.

U pomenutom sindikatu zatražili su podršku roditelja oko inicijative da i mlađi osnovci pređu na onlajn nastavu, navodeći da su i mlađa deca uzrasna grupa u kojoj je transmisija virusa aktivna.

PRODUŽENA MERA SKRAĆENOG RADNOG VREMENA

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar