PRORADIO BROJ ZA PRIJAVU ZA VAKCINE

0

BROJ ZA PRIJAVU ZA VAKCINE – Prema rečima direktora Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihaila Jovanovića, od danas građani mogu da se prijave za vakcinaciju i preko telefona odnosno kol-centra. On je naveo sledeće:

Prijavljivanje preko portala e-Uprave je sigurno najkomforniji način, najbrži, najefikasniji i najprecizniji, ali smo svesni da ipak postoji deo stanovništva koji voli da to uradi putem telefona. Tako smo zajedno sa Telekomom Srbije organizovali veliki kontakt centar koji je počeo da radi jutros u osam sati. Građani pozivanjem broja 0800 222 334 mogu da pozovu kontakt centar i da iskažu interesovanje za vakcinisanje protiv kovida-19.

Prilikom ove prijave, građani ostavljaju ime i prezime i jedinstveni matični broj građana, kao i adresa elektronske pošte, broj mobilnog i fiksnog telefona. Za sve koji se za vakcinaciju prijavljuju preko kol-centra e-mail adresa nije obavezan podatak. Građani takođe prilikom prijave navode gde žele da se vakcinišu i o tome da li boluju od neke hronične bolesti.

Jovanović je takođe naveo da kada neko bude pozvan na vakcinaciju, na istu ne mora doći.

POČELA VAKCINACIJA GRAĐANA KOJI SU SE PRIJAVILI ONLINE

Izvor: Mondo, RTS

POGLEDAJ JOŠ: INFO


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar